Budapesti konferencián vesz részt a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem

Az budapesti Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet által szervezett Színházi hagyomány és megújulás a norvég, izlandi és magyar színpadon című konferencián vesznek részt a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem oktatói és hallgatói.

Budapesti konferencián vesz részt a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem

A Színházi hagyomány és megújulás című projekt keretében 2017. január 23-24-én Espen Dekko norvég bábos tart zártkörű workshopot, melyen a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem bábszakos hallgatói is részt vesznek. A workshop tapasztalatairól, a munkamódszerről és a tárgyanimációról az előadó beszámolót tart a nyilvános konferencián, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Padlástermében (1088 Budapest, Vas utca 2/c) kerül sor 2017. január 25-én arra a színháztudományi konferenciára, amely a Társadalom-Színház, valamint a Generáció-Animáció témákat járja körül különös tekintettel a színházi hagyományra és megújulásra a norvég, izlandi és magyar színpadokon. Az előadók között lesz egyetemünk oktatója, Dr. Albert Mária is.

 

Bővebb információt a konferencia programjáról itt olvashat.