Évadkezdő bemutató a Stúdió Színházban

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Kara október 15-én, csütörtökön 19 órától mutatja be a Stúdió Színházban Egressy Zoltán: 4x100 című darabját Sebestyén Aba rendezésében.

Évadkezdő bemutató a Stúdió Színházban

Egressy Zoltán a kortárs magyar drámairodalom ünnepelt szerzője. Közel húsz éve játsszák Magyarországon Portugál című drámáját, melyből nagy sikerű film is született. A 4x100 szereplői – egy gyúró, egy edzőnő és négy futónő – versenyre készülnek. A magyar nemzeti női futóváltó tagjai közt számtalan viszály bontakozik ki. Amit látunk, az öltözőben dúló ádáz küzdelem. Küzdelem férfi és nő, nő és nő között, vetélytársak és bajtársak között, céljaink és csalódásaink között.

Sebestyén Aba, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem oktatójának előadásában a színészhallgatók társadalmunk kérdéseire keresnek választ. Van manapság, ami nem eladó? Egyáltalán, mi történik, ha a csapatnak nem sikerül megfutni a továbbjutáshoz szükséges szintet?

Az előadásban Csata Zsolt, Rózsa László, Hajdu Imelda, Horváth Anna,  Magyari Izabella, Nagy Dóra és Szilasi Eszter Júlia másodéves magiszteris színészhallgatók játszanak; a díszletet Tasnádi Timea, egyetemünk látványtervező szakának végzettje tervezte.

Az októberi bemutatót követően 22-én és 23-án látható a produkció. A Stúdió Színház műsoráról bővebb információt a www.studioszinhaz.ro honlapon találnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jegyeink megvásárolhatók a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden 14-18 óra között, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával. Jegyeket foglalhatnak a 0736 350 686 telefonszámon vagy a jegy@studioszinhaz.ro email címen. Kérjük nézőinket, hogy a lefoglalt jegyeket legkésőbb előadás előtt fél órával legyenek szívesek átvenni.