Karácsonyi ajándékozás a Stúdió Színházban

December 14-én este hét órától karitatív eseményre várja nézőit a marosvásárhelyi Stúdió Színház. Az adakozók hajléktalanoknak szánt ajándékkal válthatnak jegyet a vasárnapi előadásra.

Karácsonyi ajándékozás a Stúdió Színházban

A közelgő karácsonyi ünnepek szellemében a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Stúdió Színháza szegények megsegítésére szánt ajándékok ellenében bocsájt ki jegyeket Advent harmadik vasárnapján, december 14-én, az este hét órakor kezdődő A tanítónő előadásra. Marosvásárhely lakosai meleg ruhával, édességgel vagy játékokkal segíthetnek nehéz sorsú polgártársaikon.

Az adományok a marosvásárhelyi székhelyű Coming Home Egyesület segítségével jutnak el karácsonyi ajándékként a rászorulókhoz. „A város legelnyomottabb és legelhanyagoltabb emberei kerülnek hozzánk, akiket senki más nem támogat. Olyanok, akikkel bárki találkozhat az utcán, de egyszerűbb kikerülni őket, vagy tudomást sem venni róluk. A tél miatt a meleg ruha, cipő jelent igazi segítséget, de a gyerekek az édességnek is nagyon örülnek. Lelkesít a kezdeményezés, bízom benne, hogy mindenkinek akad otthon egy megunt pulóvere, vagy macija.” - mondja Csöbi Olga szociális gondozó, a Coming Home Egyesület munkatársa.

Jegyeink kiválthatók a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden 14-18 óra között, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával. Jegyeket foglalhatnak a 0736 350 686 telefonszámon vagy a jegy@studioszinhaz.ro email címen.

Bővebb információt, híreket a www.studioszinhaz.ro oldalon találnak.

Mindenkit szeretettel várunk!