Pályázati felhívás

A Stúdium-Prospero Alapítvány pályázatot hirdet három egyéni és egy csoportos kutatói, alkotói ösztöndíjra a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem hallgatói számára.

Pályázati felhívás

Az egyéni kutatói ösztöndíjakra a doktoriskola hallgatói jelentkezhetnek. Az egyénileg megpályázható ösztöndíj összege személyenként 3000 lej. A pályázathoz az ösztöndíj kérvényezése mellett szükséges a kutatási téma ismertetése, a témavezető ajánlása, annak hivatalos igazolása, hogy ebben a tanévben a Művészeti Egyetem doktoriskolájának az I-III. éves hallgatója és a személyi igazolvány másolata.

A csoportos alkotói pályázat témája a színházi nevelés. A csoportosan megpályázható ösztöndíj összege 7500 lej. Azoknak a hallgatóknak a csoportos jelentkezését várjuk, aki részt vesznek a színházi nevelés tárgykörében a Művészeti Egyetem és a Kerekasztal Társulat által meghirdetett oktatói-alkotói programban. A pályázat leadásához szükséges: az ösztöndíj kérvényezése, az oktatói- alkotói program leírása, a Színház, Vizuális Művészetek és Kommunikáció Intézet igazgatójának ajánlása, személyi igazolvány másolata.

A pályázatokat a Stúdium-Prospero Alapítvány székhelyén (Marosvásárhely, Avramescu utca 11 szám) lehet leadni.

A pályázatok leadásának határideje 2016 november 3.