ZIUA UNIVERSITĂȚII DE ARTE TÎRGU-MUREȘ

27 APRILIE 2015

ZIUA UNIVERSITĂȚII DE ARTE TÎRGU-MUREȘ

 

Profesionalism, deschidere, comunicare, tradiție, contemporaneitate, dorință de împlinire prin teatru, actualitate, totul pentru teatru, totul prin teatru, Festivalul Școlilor de Teatru – Festivalul Studio, Conferința Internațională de Studii Teatrale, spectacole de teatru. 

Universitatea de Arte Tîrgu-Mureș este una dintre universitățile de profil care poartă în spate o lungă tradiție. În timp, a devenit locul ideal pentru orice posibil student care dorește să facă parte din lumea teatrului: arta actorului, regie, scenografie, coregrafie, teatrologie, teatru de animație, scriere dramatică, teatrologie și impresariat artistic - toate acestea se găsesc la U.A.T. atent distribuite în cadrul studiilor la nivel de licență, în cadrul studiilor la nivel de masterat sau doctorat.  

Luni, 27 Aprilie 2015 aniversăm împăreună cu cei care doresc să se bucure alături de noi, 69 de ani de la înfințarea Conservatorului Maghiar de Muzică şi Artă Dramatică din Cluj, precursorul legal al Universităţii de Arte din Târgu-Mureș. 

Evenimentele vor începe la ora 10:30 cu vernisajul unei expoziții foto în Foaierul Teatrului Studio. La ora 11:00 va avea loc în Sala Teatrului Studio festivitatea în cadrul căreia se vor oferi titluri de Senator de onoare și se vor înmâna diplomele de aur, iar la ora 20:00 sunteți invitați să vizionați spectacolul de coregrafie Mizerabilii, după Victor Hugo, în studioul de coregrafie al Universității de Arte din Târgu-Mureș.

Vă aşteptăm cu drag să sărbătorim împreună 69 de ani de existență!